TOMI SUSHI & GRILL RESTAURANT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 69 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tomi Sushi & Grill Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 18:21 Prima sushi, erg lange levertijd voor een relatief rustig moment van de dag (15:00 besteld, ruim 80 min later pas levering), waarbij op app al meerdere keren werd aangegeven dat het er over 15 min zou zijn.
25 feb 2024 om 7:55 Heerlijke sushi op tijd bezorgt ik had er ijs bij besteld. Deze zat er niet bij belde op naar Tomi en het werd als nog bezorgt. Goede service. Heel te vrede.
22 jan 2024 om 17:50 Lekkere poke bowls. De spicy saus kon van mij pittiger.
7 jan 2024 om 16:51 ENIGE tent waar je gewoon oprecht goed proffesioneel medium gebakken biefstuk kan eten met rijst in een bowl. top prijzen en top eten. hier kan geen woktent aan levelen.
22 nov 2023 om 10:11 Het was heerlijk!! Duurde alleen wel 1,5 uur.
12 nov 2023 om 8:04 Wij bestellen vaker en altijd erg lekker! Deze keer de Katsu curry besteld. Heerlijk! Mag van ons wel wat meer saus bij, nadat je de saus eroverheen doet blijft de 2e helft erg droog zonder saus.
6 nov 2023 om 9:54 Nog nooit eerder besteld, erg lekker! Normaal doen we Shabu maar deze is iets goedkoper
21 okt 2023 om 7:22 Geen fan van het oliebollendeeg rond de 'spicy tori karaage'. De oude variant was lekkerder.
9 okt 2023 om 7:59 De bestelling was 20 minuten te laat. Wij konden zien dat de bezorger enorm lang onderweg was. Daardoor waren de gefrituurde garnalen helemaal koud geworden. Bij de sushi kregen wij de dure King crab roll zonder extra krab on top.
6 okt 2023 om 10:24 Lekker!
21 aug 2023 om 19:34 De bezorger was mokertje traag. Eten was verder prima te nassen.