TOMI SUSHI & GRILL RESTAURANT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 82 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tomi Sushi & Grill Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 20:57 Het eten was fantastisch! Maar we hebben bijna 2 uur gewacht op ons eten. Toen we belden kregen we te horen dan moet je annuleren bizar!
19 mei 2024 om 23:54 Amazing!!
9 mei 2024 om 19:21 Vers, lekker, warm, mooi gepresenteerd, goed verpakt en op tijd. Aanrader!
8 mei 2024 om 23:46 Uitstekende sushi en kipgerechten, maar een half uur te laat bezorgd zonder telefoontje of excuses
27 apr 2024 om 8:46 Paprika in noodles zeker lekker maar waroom zoo groot stukjes ??? gelijk hele paprika zonder snijden erin gooien
7 apr 2024 om 8:56 Volgens mij bezorgers kunnen geen nederlands of engels spreken, komt ene mohammed voor me deur zegt niet eens hoi of fijne dag of eetsmakellijk met moeite eten eruit gehaald in de tas arrogant bezorger
29 mrt 2024 om 22:02 Lekker eten en veel variatie in smaken
14 mrt 2024 om 0:28 Ribeye en ossenhaasblokjes met rijst. Abnormaal goede kwaliteit.
9 mrt 2024 om 13:35 Uiteindelijk 150 minuten gewacht op mijn eten terwijl bij bestellen 30 minuten werd aangegeven.
5 mrt 2024 om 18:28 Lekker warm, goed ingepakt.
26 feb 2024 om 18:21 Prima sushi, erg lange levertijd voor een relatief rustig moment van de dag (15:00 besteld, ruim 80 min later pas levering), waarbij op app al meerdere keren werd aangegeven dat het er over 15 min zou zijn.
25 feb 2024 om 7:55 Heerlijke sushi op tijd bezorgt ik had er ijs bij besteld. Deze zat er niet bij belde op naar Tomi en het werd als nog bezorgt. Goede service. Heel te vrede.